Onze Diensten

Kapsalon Govaers kan voorzien in een gehele haarverzorgingsbehandeling. Met de grootste zorg worden de juiste middelen en vaardigheden ingezet om tot het beoogde eindresultaat te komen. Hieronder leest u meer over de verschillende diensten die wij aanbieden aan onze klanten.

Knippen

Bij kapsalon Govaers wordt het kappersvak uitgeoefend vanuit een passie. De jarenlange ervaring gecombineerd met nieuwe kennis en vaardigheden maakt ons tot een veelzijdige kapsalon. Met betrekking tot coupes kunnen wij een verscheidenheid aan contrasten bieden. Lange en korte haarlengtes, scherpe en zachte lijnen. De mensen van ons team staan voor u klaar en nemen u wensen altijd als basis voor de behandeling. Wilt u een afspraak maken kijk dan hier voor meer informatie. U vindt hier ook de werkdagen van elk individueel persoon uit ons team. Wilt u alleen uw haren geknipt hebben, of wilt de behandeling uitbreiden met bijvoorbeeld wassen en/of stylen. Bij kapsalon Govaers geven wij u de behandeling die u wenst.

Ambachtelijk Scheren

Het scheren gebeurt bij ons nog op de traditionele manier. De voorbehandeling met scheerolie en warme doek. Dan volgt de inzeepbehandeling met kwast, scheerzeep en warm water.
Hierna volgt het scheren met het mes,dit gebeurt 2 maal,tweede keer in opwaartse beweging,tegen Baardrichting in,als de huid dit toelaat. Na het scheren volgen de warme en koude doeken, Om de huid te reinigen en te ontspannen. Aansluitend een behandeling met aftershave -balsem of Lotion naargelang het huidtype. Na het scheren gaat u weer een frisse dag tegemoet. Deze behandeling is een vorm van luxe en van kwaliteit. Wij bieden 4 verschillende behandelingen aan beginnend bij € 20 en tot € 55. Ook als kadobon verkrijgbaar.

Baarden

Een Goed getrimde baard is de belangrijkste basis,maar goede baardverzorging is minstens zo belangrijk. Er zijn eigenlijk twee soorten producten voor de baard. Producten om de baard te reinigen en er zijn producten om de baard te stylen. Je wilt geen viezigheid in je baard hebben of dat je baard niet lekker ruikt. Binnen ons assortiment van mooie merken , top producten voor de baard en snor adviseren wij u graag. Bent u op zoek naar een baardolie, hotoil, balm, of moustachewax, bij Kapsalon Govaers bent u op het juiste adres.

Klassiek scheren met open mes,een wellness voor de man / Incl, Hapje & Drankje

"Elke eerste donderdag van de maand. € 50.00 p.p. Ook als cadeaubon, verkrijgbaar!"
Het scheren gebeurt bij ons nog op de traditionele manier. De voorbehandeling met scheerolie en warme doek. Dan volgt de inzeepbehandeling met kwast,scheerzeep en warm water. Hierna volgt het scheren met het mes,dit gebeurt 2 maal,tweede keer in opwaartse beweging,tegen baardrichting in,als de huid dit toelaat. Na het scheren volgen de warme en koude doeken om de huid, te reinigen en te ontspannen. Aansluitend een behandeling met aftershavebalsem of lotion na gelang het huidtype. Deze behandeling is een vorm van luxe en van kwaliteit. Wij bieden u deze totale behandeling aan voor € 55,00